Pre nekoliko dana od porodice Tanović, kuća za odmor Gostilje, sa Zlatibora dobih ovo pismo i padoh u iskušenje da ga prepričam, no ipak odlučih da ga u celosti podelim sa Vama:

Dragi moji,

kuća za odmor Tanović se nalazi u netaknutoj i ušuškanoj sredini sela Gostilje na istočnoj „divljoj“ strani Zlatibora. Moto sela je „Zlatibor kakav je nekada bio…“ što govori da je mesto, a pogotovo kuća, pravo mesto za pravi odmor.

Gostilje se nalazi na plovini puta između Sirogojna i Ljubiša, a na raskrsnici kuda se najbrže stiže do urbanog Zlatibora koji je udaljen 20km. U Gostilju se nalazi čuveni vodopad koji nastaje od reke Katušnice koja ubrzano vijuga kroz centar sela, otvoreni bazen koji se puni pijaćom vodom sa obližnjeg izvora Jurevac, restoran Gostiljska vrela, prodavnica, ribnjak, sportski tereni za fudbal, odbojku na pesku, košarku… sve što je potrebno za lep odmor u prirodi.

Kuća za odmor Tanović nudi mir, tišinu, cvrkut ptica, cvrčke, krave na ispaši… i okruženje za pravi odmor. Nekadašnja mirna i usporena vremena su sačuvana u ambijentalnom okruženju same kuće i okoline i svi gosti sve dobijaju samo za sebe. Roštilj i bicikle dopunjavaju ponudu za goste koji su željini dodatnih aktivnosti.

Domaća hrana sa obližnjeg imanja Miloša i Miljanke Tanović upotpunjuju celokupan doživljaj i nemojte se iznenaditi ako se vratite kući sa pokojim kilogramom viška.

Takođe, koncept koji je jedinstven na ovim prostorima, pružamo gostima koji žele da ostave svoj kreativni trag tokom boravka. Naime, gostima je dostupna radionica sa alatom i materijalom, pa ko želi može da napravi nešto za sebe ili da ostavi kao trag da bi budući gosti videli. Ovom prilikom pozdravljamo Irenu Filipović i pohvaljujemo njenu kućicu za ptice!

I još nešto, ukoliko ipak poželite da nas čujete pre nego što nas upoznate naš telefon je 060/0253-343

Srdačan pozdrav,

Comments
  • Станоје
    Reply

    Овај део Златибора по меније је много љепши него центар и околина…

Postavi komentar

Pogledajte i ove lokacije
Kontaktirajte nas

Koristi druge simbole captcha txt