Rafting na Tari, avantura za odvažne

 In Reke i jezera

Sezona raftinga počinje u aprilu i traje do kraja septembra. Najuzbudljiviji rafting na Tari je od početka maja do polovine juna jer reka tada ima najveći nivo vode usled otapanja snega sa planina. Na malo mirniji, ali takođe dobar rafting možete otići od početka juna do polovine jula, dok je najmirnija varijanta u avgustu i septembru. U zavisnosti od toga da li želite uzbudljivu avanturu punu adrenalina ili opušten spust niz Taru, možete odabrati najpogodniji period za ovaj vid rekreacije.

Iz godine u godinu ponuda je sve raznovrsnija i luksuznija. Veliki broj agencija nudi kompletne aranžmane za rafting na Tari. Na raspolaganju su Vam jednodnevni, dvodnevni i trodnevni aranžmani, sa polascima iz Beograda i Novog Sada. Mnogi rafting centri i agencije imaju u ponudi dodatne aktivnosti kao što su hinikg, jeeping, kanjoning i razne organizovane izlete.

Predlažemo da pogledate
Comments
pingbacks / trackbacks
  • […] za dan ili pet, nabasaćete na poprečnim stazama na razna čuda, kao što su Durmitorska jezera, kanjon Tare, Komarnicu, Biogradsko jezero, Mrtvicu i mnoge gorske potoke, na koje još samo poskok i poneki […]

Postavi komentar

Kontaktirajte nas

Koristi druge simbole captcha txt