Izolovano od urbanog i ušuškano u dubokoj, netaknutoj prirodi, na samoj granici sa Nacionalnim parkom Fruška gora izgrađen je etno kompleks Vrdnička kula. Čist vazduh, miris lipove i borove šume koje okružuju ovo naselje i pogled na predivnu prirodu pružiće gostima mir i opuštanje za sva čula. Etno kompleks je dobio naziv po istorijskoj građevini iz 12.veka, Vrdničkoj kuli, koja je prema podacima podignuta u periodu kada su Rimljani bili naseljeni na ovom području. Do ovog istorijskog lokaliteta se može doći „stazom zdravlja“ za svega 20 minuta lagane šetnje od hotela “Premier Aqua”.
Etno apartmani
U tišini Fruškogorskog mira, okružene prelepom prirodom, smeštene su kuće za odmor kompleksa Vrdnička kula, koje će Vas svojom udobnošću očarati i učiniti da im se stalno vraćate.Veličina svake kuće za odmor je 65 m2 Svaka kuća u prizemlju poseduje dnevni boravak gde se nalaze sofa, moderno opremljeno kupatilo, dok se na spratu nalaze dve sobe. Kapacitet smeštaja: minimum jedna, a maksimum šest osoba.
Mladenački apartman
Prostire se na površini od 50 m2. Kuća u prizemlju poseduje dnevni boravak, moderno opremljeno kupatilo, a na galeriji je smešten raskošan francuski ležaj. Idealan boravak za tek sklopljene velike ljubavi. Kroz vrata naše kuće možete uploviti u Vaš novi bračni život okruženi čistom prirodom, domaćom kuhinjom našeg Etno restorana. Ostvarite svoj dugo sanjani san!
Etno sobe
Soba je 23 m² u njoj se nalaze dva odvojena ležaja ili jedan francuski ležaj. Moderno opremljene sobe sa prelepim pogledom na prirodu, omogućiće Vam odmor i regeneraciju celog organizma.

Comments
  • Bora
    Reply

    Vidi se da je uložen ozbiljan novac i trud u ovo naselje… samo još da ljudi imaju novaca …

Postavi komentar

Pogledajte i ove lokacije
Kontaktirajte nas

Koristi druge simbole captcha txt